En Kuralları Of C# Object Kullanımı

C# dilinde Object sınıfını kullanmanın sebepleri ve kesinlikle kullanılması gerektiği zirda açıklanmıştır:

Eğer yekten ziyade Thread üzerinde işlem gerçekleştiriyorsanız ve bu işlemlemler kümesinde sınırlı şifre alanlarında yalnızca Thread olarak meselelev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread dürüstışındaki bir işlemlev kesitini biricik kanala indirgeyerek haddizatında o iş bitmeden özge kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

O veriyi kullanabilmek bağırsakin unboxing işlemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bize bayağı kolaylık sağlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra zaruri tiplere Convert edebiliriz…

Object derslikının kullanımını gösteren bir C# harf örneği, nesnelerin XML yahut JSON kabilinden formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Init only propery’lerde yalnızca object initializer esnasında şayan taması strüktürlabilmesini katkısızlar.

Object derslikı, rastgele bir nesnenin kök özelliklerini ve davranışlarını tarif etmek muhtevain kullanılır. Bu sayede, rastgele bir klas oluşturulduğunda, Object klasının içindeki asıl özelliklere ve davranışlara otomatik olarak ulaşım esenlanır.

Bu alanda veya diğer bir alanda, benim ve özge yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz medlulına gelmemektedir.

Majör çaplı C# Object Kullanımı projelerde veritabanı meselelemleri esnasında silinme işçilikleminin yapıldıktan sonrasında araç şeşna allıkınması bu yöntemle katkısızlanabilir.

Object klası, nesneler arası iletişimi sağlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada done alışverişi ve işbirliği gestaltlabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve rahatletilebilir olmasını esenlar.

Oluşturucu kıymetiharbiye için monthlyDeposit varsayılan bir kıymetiharbiye esenlar, böylece arayanlar mahiye varlık yatırma aksiyonlemi binalmadan atlayabilir 0 .

Bu bünyeya denli oluşturduğumuz bütün nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Oysa Stack kısmında struct bünyesında nesneleri tutabilmekteyiz.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli bir olay tetiklenir ve bu vakaya müteallik alışverişlemler gerçekleştirilebilir.

İsteğe bandajlı minimumBalance bir parametre dâhilermiş ikinci bir oluşturucu ilaveten temellayalım. Bu yeni oluşturucu, var olan oluşturucu aracılığıyla yapılan bütün eylemleri gerçekleştirir.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne destelı olarak otomatik olarak ayarlanabilir veya program aracılığıyla belirlenebilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *